Telefoon 06 22 93 74 79   |   E-mail    |   DOWNLOAD CATALOGUS

micio facebook micio instagram micio twitter micio pintrest

Je eigen ontwerp op wielerkleding

Als je kiest voor de wielerkleding van MICIO kun je rekenen op kwaliteit, maar vooral op orginaliteit.

Of je nu een recreatieve, een enthousiaste of een competitieve fietser bent, MICIO heeft altijd een kwaliteitslijn die bij je past. Alle lijnen zijn geschikt voor racing, mountainbiken, spinning en skeeleren.

Je hebt keuze uit 3 verschillende kwaliteitlijnen:
- Comfortabele ES.L (Essential line)
- Premimum SP.L (Sport Line)
- Elitelijn PR.R (Pro Racing Line)

De comfortabele ES.L (Essential line) kleding bied je unieke kwaliteit en comfort. De ES.L materialen en pasvorm zijn geoptimaliseerd om tegemoet te komen aan de technische vragen van wielerenners op alle niveaus, voor de meest uiteenlopende types renners. ES.L kleding biedt een uitzonderlijke meerwaarde door kwaliteitsmaterialen met functionele kenmerken en comfort te combineren. Met een uitgebreid gamma van kleding en accessoires biedt ES.L de essentiële basics en flexibele combinatiemogelijkheden om te voldoen aan ieders voorkeur. Draagbaarheid voor iedereen.

De premimum SP.L (Sport Line) heeft een aansluitende pasvorm die de lichaamscontouren volgt tijdens de inspanning. De kwalitatief hoogstaande materialen en ontwerpen van SP.L zijn ergonomisch en volgen perfect de bewegingen van de renner tijdens zijn rit. Elk productdetail is zorgvuldig afgewerkt om de prestatie en de rijervaring te verbeteren. Het laat je toe te vergeten wat je aanhebt om je te focussen op je rit. De SP.L collectie profiteert van de immense professionele research en de testen van de premium collecties. Prestatie. Comfort.

De elitelijn PR.R (Pro Racing Line) is de elite collectie van MICIO. PR.R is de toegepaste research voor de ontwikkeling van wielerkleding voor professionele wielrenners. Deze premium wielerkleding wordt gekenmerkt door technologische vooruitgang, innovatie en performance. De PR.R vederlichte materialen sluiten perfect aan rond het lichaam waardoor het als een “tweede huid” wordt en waardoor elke beweging natuurlijk en comfortabel aanvoelt. De materialen en de details van de PR.R kledij laten de profrenners toe prestaties neer te zetten die moeilijk te overtreffen zijn. Innoverende technologie. Professionele testers.

Het voordeel van werken met deze verschillende kwaliteitslijnen is dat je combinaties kunt maken qua wielerkleding en accessoires, zodat je op deze manier zelf de meest ideale optie(s) kunt samenstellen, afhankelijk van je specifieke wensen en je budget.

Kwaliteitswaarborging
Naast het feit dat MICIO dus een uniek ontwerp vervaardigt voor jouw team, bedrijf, club/vereniging of evenement, is én blijft het draagcomfort van de wielerkleding van doorslaggevend belang. De gebruikte stoffen, de snit en de afwerking van de kleding en de accessoires spelen hierbij een grote rol. Dit zijn dan ook zaken waar MICIO heel veel tijd en aandacht aan besteedt. Zo worden alle artikelen vooraf grondig getest door professionele atleten, en indien nodig verder geoptimaliseerd, voordat de artikelen worden opgenomen in de collectie.

Bezoekje brengen aan onze showroom?
Bent u benieuwd geworden naar de unieke wielerkleding van MICIO? En wilt u graag zelf nader kennismaken met de gebruikte materialen en pasvormen? Dan bent u van harte uitgenodigd in onze showroom! Stuur een mail naar of maak telefonisch een vrijblijvende afspraak met Ans van Bekkum en bel 06 22 93 74 79. De koffie staat klaar.

Hardloopkleding en triathlonkleding bestellen op basis van het ontwerp van de wielerkleding?
Het ontwerp is goed en eenvoudig door te vertalen naar een ontwerp voor hardloopkleding en triathlonkleding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een aantrekkelijk combinatietarief.


MICIO creative sportswear

Van Tuyllstraat 24
3829 AD Hooglanderveen
Telefoon 06 - 22 93 74 79
E-mail

DOWNLOAD CATALOGUS

Producten

Wielrennen
Hardlopen
Triathlon
Overige sportkleding