Telefoon 06 22 93 74 79   |   E-mail    |   DOWNLOAD CATALOGUS

micio facebook micio instagram micio twitter micio pintrest

Je eigen ontwerp op triathlonkleding

Als je kiest voor de triathlonkleding van MICIO kun je rekenen op originaliteit, maar vooral ook op kwaliteit.

Kwaliteitswaarborging
Naast het feit dat MICIO dus een uniek ontwerp vervaardigt voor jouw team, bedrijf, club/vereniging of evenement, is én blijft het draagcomfort van de triathlonkleding van doorslaggevend belang. De gebruikte stoffen, de snit en de afwerking van de kleding spelen hierbij een grote rol. Dit zijn dan ook zaken waar MICIO heel veel tijd en aandacht aan besteedt. Zo worden alle artikelen vooraf grondig getest door professionele atleten, en indien nodig verder geoptimaliseerd, voordat de artikelen worden opgenomen in de collectie.

Bezoekje brengen aan onze showroom?
Bent u benieuwd geworden naar de unieke triathlonkleding van MICIO? En wilt u graag zelf nader kennismaken met de gebruikte materialen en pasvormen? Dan bent u van harte uitgenodigd in onze showroom! Stuur een mail naar of maak telefonisch een vrijblijvende afspraak met Ans van Bekkum en bel 06 22 93 74 79. De koffie staat klaar.

Wielerkleding of hardloopkleding bestellen op basis van het ontwerp triathlonkleding?
Het ontwerp is goed en eenvoudig door te vertalen naar een ontwerp voor wielerkleding en hardloopkleding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een aantrekkelijk combinatietarief.


MICIO creative sportswear

Van Tuyllstraat 24
3829 AD Hooglanderveen
Telefoon 06 - 22 93 74 79
E-mail

DOWNLOAD CATALOGUS

Producten

Wielrennen
Hardlopen
Triathlon
Overige sportkleding