Telefoon 06 22 93 74 79   |   E-mail    |   DOWNLOAD CATALOGUS

micio facebook micio instagram micio twitter micio pintrest

Teamkleding bestellen in 7 eenvoudige stappen

Als je de beslissing hebt genomen om unieke sportkleding voor jouw eigen team te laten ontwikkelen bij MICIO sportswear, dan vind je het vast prettig om te weten welke stappen er allemaal doorlopen moeten worden voordat jouw eigen sportkleding een feit is. Daarom hebben we onderstaand stapsgewijs op een rijtje gezet wat er allemaal moet gebeuren en wat onze werkwijze is.

 

STAP 1: OFFERTE OP MAAT

Als je voor jouw eigen team een uniek en origineel ontwerp wil laten maken voor sportkleding,
neem dan telefonisch contact met ons op om uw wensen door te spreken.

Let op! MICIO brengt alleen offertes uit voor teams. Dit betekent dat wij een minimale afname hanteren van zes stuks of zes sets.

 

STAP 2: GOEDKEURING OFFERTE

Zodra je de offerte hebt ontvangen en hem goed hebt doorgenomen, ontvangen wij graag een definitieve goedkeuring op de offerte, zodat wij daarna voor je aan de slag gaan met het ontwikkelen van een uniek ontwerp. Mocht er om welke reden dan ook na de ontwikkeling van het ontwerp de bestelling niet doorgaan dan brengt MICIO de ontwerpkosten conform offerte in rekening.

 

STAP 3: ONTWERP ONTWIKKELEN

Op basis van jouw specifieke wensen en eisen ontwikkelen wij een ontwerp waarin we jouw team, club/vereniging, bedrijf of evenement op een prominente en creatieve wijze positioneren. Natuurlijk moet het ontwerp wel passen bij het gevoel of de identiteit die het desbetreffende team wil uitstralen. Vanzelfsprekend stemmen we dit van tevoren met elkaar af.

Stoffen stalenboek met pms-kleuren
MICIO sportswear, heeft ervoor gekozen om de bedrukking op de sportkleding uit te laten voeren in pms-kleur(en), zodat de kwaliteit van de bedrukking optimaal is. De kleuren komen op deze manier dieper en voller in de stof te zitten. Omdat een pms-kleur op bijvoorbeeld briefpapier er heel anders kan uitzien dan op een stof, gebruiken wij een stalenboek met
pms-kleuren. Dus mocht het nodig zijn om een andere kleur te kiezen, omdat dit beter overeenkomt met bijvoorbeeld de huidige huisstijl, dan biedt ons pms-stalenboek de helpende hand.

Aanleverspecificaties
Wil je de sportkleding alleen bij ons laten produceren en zelf een ontwerp aanleveren?
Dan is dat ook mogelijk. Vraag ons om de templates die we in dit geval beschikbaar voor je hebben. Het (bedrijfs)logo dat je op de wielerkleding wilt laten plaatsen, dien je altijd in ai-formaat (adobe illustrator) in contourlijnen bij ons aan te leveren.

 

STAP 4: PASKLEDING

  1. MICO heeft pasmodellen in allerlei verschillende maten voor mannen, vrouwen en kinderen.
    MICIO bied je een aantal mogelijkheden om te passen:
    1. Je maakt vooraf één afspraak met ons en komt met je hele team de kleding passen op de afgesproken datum en tijdstip in onze showroom in Hooglanderveen. Indien gewenst, krijg je advies op maat. Deze pasmogelijkheid is inbegrepen in de prijs. Mocht er behoefte zijn aan nog meer passessies dan geldt mogelijkheid.
  2. Je maakt vooraf een individuele afspraak op een afgesproken datum en tijdstip in onze showroom in Hooglanderveen. Aan deze pasoptie zijn wél kosten verbonden, namelijk € 17,50 per persoon excl. btw.
  3. Je gaat passen op een door jou gekozen locatie en ook bij deze pasmogelijkheid kun je advies op maat krijgen. Aan deze pasoptie zijn wél kosten verbonden, namelijk € 50,00 per uur excl. btw.
  4. Wij sturen je de pasmodellen toe tegen de verzendkosten. Je dient de pasmodellen dan binnen 7 dagen te retourneren.
  5. Je kan middels een maattabel jezelf ook opmeten. De pdf sturen we op verzoek toe.

STAP 5: PRODUCTIE

Nadat je het ontwerp hebt goedgekeurd, wordt de wieler- en triathlon geproduceerd in Italië en de hardloopkleding in België. Overige sportkleding wordt geproduceerd in Polen.
Vanaf februari tot en met juli bedraagt de levertijd ongeveer 10 tot 12 weken. Van september tot en met januari bedraagt de levertijd 8 tot 10 weken. In augustus zijn de fabrieken gesloten i.v.m.
de zomervakantie.

Bestel tijdig! Mocht je de teamkleding willen gebruiken voor een speciaal evenement, neem dan ruim van tevoren contact met ons op om te brainstormen over de mogelijkheden met betrekking tot de gewenste teamkleding. Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat we er zeker van zijn dat u alles op tijd in huis heeft voor het desbetreffende evenement.

 

STAP 6: LEVERING

Je kunt jouw unieke teamkleding op afspraak afhalen bij onze showroom in Hooglanderveen.
Een andere mogelijkheid is dat wij de kleding laten bezorgen via DPD aan huis of op een parcel pick-up point in je buurt. MICIO brengt de bezorgkosten dan bij je in rekening.

 

STAP 7: BETALING

De betaling van de teamkleding dient uiterlijk 30 dagen na de factuurdatum plaats te vinden.

Mocht je na het doorlezen van deze verschillende stappen nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

MICIO creative sportswear

Van Tuyllstraat 24
3829 AD Hooglanderveen
Telefoon 06 - 22 93 74 79
E-mail

DOWNLOAD CATALOGUS

Producten

Wielrennen
Hardlopen
Triathlon
Overige sportkleding