Telefoon 06 22 93 74 79   |   E-mail    |   DOWNLOAD CATALOGUS

micio facebook micio instagram micio twitter micio pintrest

Klant aan het woord

Surplace Fietscoaching

SURPLACE bekijkontwerp defVoor mijn bedrijf als fietscoach leek het mij goed om herkenbare fietskleding te hebben. Na een zoekactie op Google kwam ik bij Ans van Bekkum van Micio terecht. Het contact met Ans was meteen goed. Ze reageert snel op vragen en denkt mee voor de beste oplossingen. In het ontwerptraject heeft Ans 3 ontwerpen gemaakt die alle 3 niet standaard waren, maar wel treffend en ook nog eens veel van elkaar verschilden. Er viel dus wat te kiezen!
Met behulp van een passet is het mogelijk om de kleding vooraf te passen en de juiste maten te bestellen. De kleding is van mooie kwaliteit en zit goed. Ook de zeem bevalt prima bij langere ritten. De levertijden van de kleding zijn niet anders dan bij andere bedrijven. Het nabestellen van de kleding gaat super makkelijk via de website. Deze is overzichtelijk en het bestelproces werkt heel eenvoudig.
Ik ben dan ook heel tevreden over het ontwerp, de fietskleding en de service en kan Ans zeker aanraden als je op zoek bent naar fietskleding met een eigen en herkenbaar ontwerp.


HSO Civieltechnisch bureau

hso bekijkontwerp defNa 3 jaar bevalt de wielerkleding nog steeds erg goed! Ik heb er al vele kilometers mee gemaakt en ook bij lange toertochten fietst het erg fijn.

 
TEAM ASILVA

AsilvaWij hebben met ons bedrijf een toertocht georganiseerd voor collega’s en onze klanten en dat kan natuurlijk niet zonder shirt met onze naam en logo. We hebben eerder zaken gedaan met Ans en dachten toen direct dat gaan we met haar regelen. Dit omdat Ans meedenkt, ons en het bedrijf kent kan ze met haar creativiteit losgaan. Een viertal voorbeelden lagen dan ook in no-time bij ons op het bureau. De hele procedure is soepel en perfect verlopen. Voor een volgend ontwerp gaan wij zeker weer met haar samenwerken.
 


deelnemer 'stelvio for life'

raymond reviewVia Stelvio for life kleding kwam ik in aanraking met Ans van MICIO. Op locatie outfit wezen passen, alle tijd en goed advies. Overall heeft een Ans een assortiment, veel flexibilteit, duidelijke communicatie, en passie voor fietsen. Stelvio for life kleding (broekje, shirt, windstopper, regenjack, bandana, buff) voor dagelijks gebruik. Kleding en accessoies hebben een hoge kwaliteit, zitten lekker, en zien er gaaf uit. Vooral de lange afstand zeem is top, zelfs bij +250km tochten. Onlangs wel een (extra) broekje upgrade gedaan met betere pijpjes (breder elastiek). Ga zo door Ans! En tot in Bormio for Stelvio forlife op 2 september as.


TEAM THE BLUE ANGELS

tba foto 03In de winter van 2016 hebben wij, als fietsclub “The Blue Angels”, bij Ans van MICIO onze fietskleding besteld. Ans heeft ons met veel plezier begeleid; van het ontwerp tot aflevering. Met haar grafische achtergrond voelt zij precies aan wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn dan ook zeer tevreden over haar klantgerichte benadering.
BUREAU MENS

BM 03Wat MICIO in de persoon van Ans van Bekkum voor mij zo bijzonder maakt, is haar vermogen om in ieder ontwerp de eigenheid van het desbetreffende bedrijf op geheel eigen, creatieve wijze vorm te geven. Zij is in staat om precies die essentie eruit te halen, zodat het ontwerp geen reclamezuil wordt, maar een zorgvuldige uiting van de karakteristieken van jouw bedrijf. Een prachtige combinatie van hoogwaardige kwaliteit, zowel in de persoon van Ans van Bekkum als in de materialen waarmee zij werkt voor haar fiets- en hardloopkleding.TEAM CHAINSUCKERS

ChainsuckersVoor ons fietsclubje van 11 man hebben wij in 2015, in onderling overleg, een ontwerp laten maken door MICIO voor fietskleding (lange en korte wielerbroek met zeem, shirts en een jack). Bij MICIO hebben wij vervolgens de kleding gepast en besteld. Dat verliep allemaal heel informeel en soepel. Vanwege zomervakantie duurde het ruim 2 maanden voor we de kleding hadden, maar het resultaat mocht er wezen! De kleding is van hoogwaardig materiaal, zit fantastisch en het ontwerp was in het echt nog mooier dan op papier. Wij rijden er nu ruim een jaar in en de kleding toont nog geen enkel teken van slijtage. Kortom: een aanrader.
 


WIELERTOERCLUB VATHORST

WTCV 01Servicegericht met kwaliteit!
Bij het inschakelen van Ans van MICIO werd ik al positief verrast in de ontwerpfase. Na het doorgeven van onze wensen met tussendoor efficiënt contact, rolden er diverse goede ontwerpen uit, waaruit onze fietsclub kon kiezen. Uiteindelijk werd het zelfs een mix van 2 ontwerpen, door Ans gepresenteerd tijdens een fietsavond. Ook de opname van bestellingen (passen voor MICIO een must, en terecht), de begeleiding bij de definitieve order tot en met de persoonlijke uitreiking van de tenues waren zeer klantgericht. En (niet geheel objectief zeggen we dat): de tenues er mogen zijn! En de kwaliteit van de kleding is goed. Vervolgbestellingen zijn geplaatst. Wel belangrijk om rekening mee te houden: de fabrikant van de kleding is in de maand augustus dicht.


 

 

MICIO creative sportswear

Van Tuyllstraat 24
3829 AD Hooglanderveen
Telefoon 06 - 22 93 74 79
E-mail

DOWNLOAD CATALOGUS

Producten

Wielrennen
Hardlopen
Triathlon
Overige sportkleding