Telefoon 06 22 93 74 79 - E-mail

micio facebook micio instagram micio twitter micio pintrest

triathlonkleding .... je eigen ontwerp op deze kledinglijnen

Als je kiest voor de triathlonkleding van MICIO kun je rekenen op originaliteit, maar vooral ook op kwaliteit. Omdat de eigenaar van MICIO zelf een fervent sporter is, weet zij als geen ander hoe belangrijk het is om in comfortabele en kwalitatief goede sportkleding je favoriete sport te beoefenen. Vandaar ook dat de keuze is gemaakt om de kleding in Italië te laten produceren. Voor triathlonkleding heeft MICIO de keuze uit triathlonpak Iron en/of Olympic uit de Pro Racing Line.

Kwaliteitswaarborging

Naast het feit dat MICIO dus een uniek ontwerp vervaardigt voor jouw team, bedrijf, club/vereniging of evenement, is én blijft het draagcomfort van de triathlonkleding van doorslaggevend belang. De gebruikte stoffen, de snit en de afwerking van de kleding en de accessoires spelen hierbij een grote rol. Dit zijn dan ook zaken waar MICIO heel veel tijd en aandacht aan besteedt. Zo worden alle artikelen vooraf grondig getest door professionele atleten, en indien nodig verder geoptimaliseerd, voordat de artikelen worden opgenomen in de collectie.

Bezoekje brengen aan onze showroom?

Bent u benieuwd geworden naar de unieke triathlonkleding van MICIO? En wilt u graag zelf nader kennismaken met de gebruikte materialen en pasvormen? Dan bent u van harte uitgenodigd in onze showroom! Stuur een mail naar of maak telefonisch een vrijblijvende afspraak met Ans van Bekkum en bel 06 22 93 74 79. De koffie staat klaar.
Wanneer je graag wat meer inhoudelijke en/of technische informatie wilt over de wieler-, triathlonkleding en accessoires van MICIO, download dan de catalogus:
Catalogus

Bekijk door middel van de onderstaande buttons de specificaties van de triathlonkledingstukken die je graag wilt bestellen. Vul daarna snel ons offerteformulier in en ontvang binnen 48 uur een offerte op maat voor originele en unieke kleding voor jouw team.

Wieler- en/of hardloopkleding bestellen op basis van het ontwerp van de triathlonkleding?
Het ontwerp is goed en eenvoudig door te vertalen naar een ontwerp voor wieler- en hardloopkleding. Dus wil je dat MICIO zowel wieler-, triathlon- als hardloopkleding voor je ontwikkelt? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan, want wij kunnen dit voor je realiseren tegen een aantrekkelijk combinatietarief.
OVER MICIO

Om je goed te voorzien van advies voor sportkleding kan je een afspraak maken met Ans van Bekkum, mobiel 06 - 22 93 74 79 of vul het contactformulier in.

NTFU kalender

NTFU kalender 2019

GEGEVENS

van Tuyllstraat 24
3829 AD Hooglanderveen
Tel. 06 - 22 93 74 79
E-mail
K.v.K. 32073024

micio facebookmicio twitter