Telefoon 06 22 93 74 79 - E-mail

micio facebook micio instagram micio twitter micio pintrest

hardloopkleding .... je eigen ontwerp op deze kledinglijn

Heb je teamkleding nodig voor jouw (bedrijfsmatige) hardloopclub of organiseer je een hardloopevenement en wil je de deelnemers graag in unieke en onderscheidende hardloopkleding laten lopen? Je kunt bij MICIO hardloopkleding laten ontwerpen en produceren. Bij het ontwikkelen van jouw eigen unieke en originele hardloopkleding vormen kwaliteit en draagcomfort, net als bij het ontwerpen en produceren van wielerkleding, de belangrijkste uitgangspunten. Ook innovatie blijft hét sleutelwoord voor het ontwikkelen van comfortabele, grensverleggende en prestatieverhogende hardloopkleding.

Optimale bewegingsvrijheid en bevorderend prestatievermogen

Als fanatiek hardloopteam is het natuurlijk belangrijk dat je beschikt over de juiste kleding. Kleding die goed ademt, ventileert, het zweet optimaal opneemt en die door het draagcomfort zelfs een positief effect heeft op de sportprestatie. Het hoogwaardige lycra van de hardloopkleding en de nauwsluitende pasvorm houden de huid droog en voorkomen wrijving, waardoor jij als hardloper optimale bewegingsvrijheid ervaart. De hardloopkleding van MICIO wordt geproduceerd in België en de partner waarmee wij hiervoor samenwerken voorziet het Belgische atletiekteam van hardloopkleding. Vanzelfsprekend kun je MICIO creative sportswear ook uitstekend gebruiken voor (professionele) wandeldoeleinden.

MICIO creative SPORTSWEAR van dichtbij bekijken?

Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze showroom via of neem contact op met Ans van Bekkum, telefonisch te bereiken op 06 22 93 74 79.
Wanneer je graag wat meer inhoudelijke en/of technische informatie wilt over de hardloopkleding van MICIO, download de catalogus:
Catalogus

Bekijk door middel van de onderstaande buttons de specificaties van de hardloopkleding die je graag wilt bestellen. Vul daarna gauw ons offerteformulier in en binnen 48 uur is jouw hardloopteam weer een stapje dichter bij unieke, originele en comfortabele hardloopkleding.

Wieler- en triathlonkleding bestellen op basis van het ontwerp van de hardloopkleding?
Het ontwerp van hardloopkleding is goed en eenvoudig door te vertalen naar een ontwerp voor wieler- en triathlonkleding. Dus wil je dat MICIO zowel wieler-, triathlonkleding als hardloopkleding voor je ontwikkelt? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte op maat aan, want wij kunnen dit voor je realiseren tegen een aantrekkelijk combinatietarief.

OVER MICIO

Om je goed te voorzien van advies voor sportkleding kan je een afspraak maken met Ans van Bekkum, mobiel 06 - 22 93 74 79 of vul het contactformulier in.

NTFU kalender

NTFU kalender 2019

GEGEVENS

van Tuyllstraat 24
3829 AD Hooglanderveen
Tel. 06 - 22 93 74 79
E-mail
K.v.K. 32073024

micio facebookmicio twitter