Telefoon 06 22 93 74 79 - E-mail

micio facebook micio instagram micio twitter micio pintrest

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Algemene voorwaarden

1. Onze algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld worden verondersteld aanvaard te zijn door onze klanten, zelfs indien zij in tegenspraak zouden zijn met hun eigen, algemene of bijzondere voorwaarden.

2. De leveringstermijnen op de toelichting offerte of andere documenten zijn niet bindend en puur ter informatie. In geen geval kan de klant aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding wegens later leveren.

3. De voorwaarden waaronder de levering geschiedt kunnen enkel afwijken van de voorgenoemde voorwaarden als er wederkerig schriftelijk akkoord wordt opgesteld. Door de klant éénzijdig aangebrachte wijzigingen zijn niet geldig.

4. Al onze prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten mits anders vermeld.

5. De aanvaarding van de goederen, niet gevolgd door een klacht binnen de 48 uur met vermelding van de exacte klacht(en), zal als definitieve aanvaarding beschouwd worden.
Bij gebreke aan de productie zal MICIO creative sportswear dit in overleg met klant oplossen.

6. De productie van gepersonaliseerde kleding zal gebeuren op basis van een goedgekeurde bestelling, bestaande uit ontwerp en de bestelling zelf. Daar het gaat om gekleurde kleding en verschillende stoffen kunnen minimale kleurverschillen zich voordoen tussen twee verschillende stofstructuren. Hiervoor kan MICIO creative sportswear niet verantwoordelijk gesteld worden.

7. De goederen blijven eigendom van MICIO creative sportswear tot volledige betaling.

8. Het unieke ontwerp blijft eigendom van MICIO tot aan opdracht.

9. Annuleert de klant tijdens de productie de bestelling dan is deze een schadevergoeding beschuldigt van het volledige bedrag conform opdrachtbevestiging.

10. Ruilen van bestelde goederen is niet mogelijk mits er vooraad aanwezig is en de sportkleding in originele verpakking kan worden geretourneerd. De verzendkosten zijn op rekening van de klant.

11. Betaling dient te geschieden binnen 8 dagen na factuurdatum.

 

 

MICIO creative sportswear

Telefoon 06 - 22 93 74 79
E-mail

NTFU kalender 2019

Producten

Wielrennen
Hardlopen
Triathlon
Overige sportkleding

GEGEVENS

Over MICIO
Werkwijze
Zemen
Maattabellen
Wasvoorschriften
Schone kleding
Contact